Předkrmy 80 g Vajíčkový salát s domácí cibulovou bulkou, ředkvičkový julienne 130,- 50 g Telecí tataráček s křepelčím vajíčkem, domácí majonézou a „na sucho“ opečenými chlebovými topinkami 165,- Polévka Krém z medvědího česneku se zastřeným vejcem a bylinkovými krutonky 95,- Hlavní jídla 150 g Skopové kostky s jarní cibulkou, pórkem, medvědím česnekem a Grenaille brambůrky 265,- 160 g Trhaný selečí burger s volským okem, hořčičným dresinkem, bulkou s kopřivami a medvědím česnekem, hranolky 280,- 150 g Vepřové karé s hráškovo–bramborovým pyré, omáčka z kopřiv 295,- 220 g Jarní kuřátko s velikonoční nádivkou se šťouchanými brambory s pažitkou 295,- 160 g Hovězí burger s čedarem, plátkem rajčete, rukolou a barbecue dresinkem, bulka s kopřivami a medvědím česnekem, hranolky 295,- 250 g Telecí steak s glazovanou jarní zeleninkou a mačkanými brambory s pažitkou 495,- Dezerty Porce u nás vyrobené pistáciové zmrzliny 45,- 1 ks Domácí makronka s mascarpone krémem a citrusovou esencí 115,- Speciální zelené pivo – Hubertus světlý ležák 12º 0,3 l /0,5 l 42,- / 49,- Rezervace na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz V případě zpoždění, rezervaci stolu po 15 minutách rušíme. Za rezervace předem děkujeme a těšíme se na Vaši návštěvu.Zveme vás na Velikonoční menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od pátku 18. 4. do pondělí 21. 4. 2025.