Zveme vás na Valentýnské menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od středy 14. 2. do neděle 18. 2. 2024
Předkrm
50 g Telecí tataráček s křepelčím vajíčkem, chipsy z bagetky a dijonskou majonézou 160,-
Polévky
0,3 l Rajčatová polévka se zakysanou smetanou a bylinkovým olejem 85,-
0,3 l Hovězí vývar se zeleninovými srdíčky a domácími knedlíčky 85,-
Hlavní jídla
150 g Filet z lososa na bylinkovém másle s kapary, růžové srdíčko z gratinovaných brambor, salátek z rukoly a ředkviček 325,-
150 g Kachní prsíčko s omáčkou cumberland se zázvorem, sušeným ovocem a domácími bramborovými kroketami 330,-
Dezerty
Malinový cheesecake s griotkou 120,-
Domácí vanilková zmrzlina s Bailey’s, drcené ořechy zalité horkou mléčnou čokoládou 130,-
Čokoládový fondán s ovocnou omáčkou a domácí šlehačkou 140,-
(doba přípravy 25 minut)
Kopeček domácí vanilkové/čokoládové /Bailey’s zmrzliny 45,-
SPECIÁLNÍ VALENTÝNSKÁ VÍNA
BUBLINKY – 1 dl Freschello Frizzante Rose – polosuché 60,-
RŮŽOVÉ VÍNO:
- Rozlévané – 1 dl Zweigeltrebe rosé, polosuché, vinařství Vajbar 40,-
- Lahvové – 1 dl Frankovka Rosé polosuché, vinařství Sedlák 60,-
Rezervace na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo na e-mailu info@hotelnafarme.cz
Moc děkujeme a těšíme se na vás!