VALENTÝNSKÉ MENU

Zveme vás na Valentýnské menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od středy 14. 2. do neděle 18. 2. 2024

Předkrm

50 g   Telecí tataráček s křepelčím vajíčkem, chipsy z bagetky a dijonskou majonézou 160,-

Polévky

0,3 l    Rajčatová polévka se zakysanou smetanou a bylinkovým olejem 85,-

0,3 l    Hovězí vývar se zeleninovými srdíčky a domácími knedlíčky 85,-

Hlavní jídla

150 g Filet z lososa na bylinkovém másle s kapary, růžové srdíčko z gratinovaných brambor, salátek z rukoly a ředkviček 325,-

150 g Kachní prsíčko s omáčkou cumberland se zázvorem, sušeným ovocem a domácími bramborovými kroketami  330,-

Dezerty

Malinový cheesecake s griotkou 120,-

Domácí vanilková zmrzlina s Bailey’s, drcené ořechy zalité horkou mléčnou čokoládou 130,-

Čokoládový fondán s ovocnou omáčkou a domácí šlehačkou 140,-

(doba přípravy 25 minut)

Kopeček domácí vanilkové/čokoládové /Bailey’s zmrzliny 45,-

 

SPECIÁLNÍ VALENTÝNSKÁ VÍNA

 

BUBLINKY – 1 dl Freschello Frizzante Rose – polosuché 60,-

 

RŮŽOVÉ VÍNO:

  • Rozlévané – 1 dl Zweigeltrebe rosé, polosuché, vinařství Vajbar 40,-

 

  • Lahvové – 1 dl Frankovka Rosé polosuché, vinařství Sedlák 60,-

 

 

Rezervace na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo na e-mailu info@hotelnafarme.cz

 

Moc děkujeme a těšíme se na vás!