Ať se to nezdá, ale čas letí jako splašený a náš hotel letos oslaví 10 let provozu. Proto jsme pro Vás připravili degustační menu k tomu výročí.
Degustační menu – Hotel Na Farmě – pátek 5. dubna 2024 od 18:00 hodin
Degustační menu k 10.výročí otevření hotelu.
Celé menu připraví naši zkušení kuchaři.
Amuse bouche
V bylinkách sušené vepřové karé s paprikovým chutney se skořicí
Variace domácího pečiva
Freschello Frizzante Rosato (polosuché, Itálie), Freezzante nealko (vinařství VAJBAR)
*
Studený předkrm
Telecí tataráček se sušenými rajčátky, houby, lanýžová esence a křepelčí vajíčko
*
Teplý předkrm
Raviola s trhanou vepřovou krkovičkou, hruška, bešamel s gorgonzolou, pečené ořechy, špeková strouhanka
*
Hlavní chod 1
Vepřové karé nadívané telecí fáší s kaštany, chřestové rizoto s červenou řepou, pražený čedar
*
Hlavní chod 2
Filírované pomalu tažené hovězí se šalvějovým máslem, trámky karotky pečené na slámě s medem, pusinka ze zauzené kaše
*
Červené víno – Modrý Portugal, MZV, suché, 2022, vinařství Sedlák Velké Bílovice
Dezert
Mille feuille s mátovým mascarpone, čokoládová pěna, mandarinkové pyré
Cena 1.350,- Kč/osoba
Rezervace přijímáme do 2. dubna 2024
Bez předchozí rezervace nebude možné toto menu ochutnat.
Telefon: +420 606 060 856, e-mail: info@hotelnafarme.cz
Prosíme, přijďte včas 🙂
Vzhledem k velkému zájmu o degustační menu bude tento den naše restaurace pro veřejnost otevřena do 16 hodin, abychom měli čas vše nachystat na večer.