5. 4. 2024 DEGUSTAČNÍ MENU K 10. VÝROČÍ OTEVŘENÍ HOTELU od 18:00 hodin

Ať se to nezdá, ale čas letí jako splašený a náš hotel letos oslaví 10 let provozu.  Proto jsme pro Vás připravili degustační menu k tomu výročí.

Degustační menu – Hotel Na Farmě – pátek 5. dubna 2024 od 18:00 hodin

Degustační menu k 10.výročí otevření hotelu.

Celé menu připraví naši zkušení kuchaři.

Amuse bouche

V bylinkách sušené vepřové karé s paprikovým chutney se skořicí

Variace domácího pečiva

Freschello Frizzante Rosato (polosuché, Itálie), Freezzante nealko (vinařství VAJBAR)

*

Studený předkrm

Telecí tataráček se sušenými rajčátky, houby, lanýžová esence a křepelčí vajíčko

*

 Teplý předkrm

Raviola s trhanou vepřovou krkovičkou, hruška, bešamel s gorgonzolou, pečené ořechy, špeková strouhanka

*

 Hlavní chod 1

Vepřové karé nadívané telecí fáší s kaštany, chřestové rizoto s červenou řepou, pražený čedar

*

 Hlavní chod 2

Filírované pomalu tažené hovězí se šalvějovým máslem, trámky karotky pečené na slámě s medem, pusinka ze zauzené kaše

*

Červené víno – Modrý Portugal, MZV, suché, 2022, vinařství Sedlák Velké Bílovice

Dezert

Mille feuille s mátovým mascarpone, čokoládová pěna, mandarinkové pyré

Cena 1.350,- Kč/osoba

 

Rezervace přijímáme do 2. dubna 2024

Bez předchozí rezervace nebude možné toto menu ochutnat.

Telefon: +420 606 060 856, e-mail: info@hotelnafarme.cz

 

Prosíme, přijďte včas 🙂 

 

Vzhledem k velkému zájmu o degustační menu bude tento den  naše restaurace pro veřejnost otevřena do 16 hodin, abychom měli čas vše nachystat na večer.