PŘÍŠTÍ víkend, tedy 23. a 24. července budeme grilovat samé dobré věci 🙂
PŘEDKRMY Z GRILU
1 ks Farmářská klobása z naší výrobny s hořčicí 50,-
80 g Grilovaný hermelín s lehce pikantní rajčatovou omáčkou 70,-
HLAVNÍ JÍDLA Z GRILU
Vepřové maso
550 g Vepřový bok s kostí 150,-
200 g Steak z vepřové kýty v marinádě z čerstvého libečku 150,-
Hovězí maso
200 g Hovězí játra s čerstvým rozmarýnem 130,-
250 g Hovězí steak ze „zadního“ v marinádě z čerstvého rozmarýnu 220,-
200g Hovězí steak ze svíčkové v marinádě z čerstvého tymiánu 290,-
Telecí maso
200g Telecí steak ze svíčkové v marinádě z čerstvé šalvěje 350,-
Ke každému hlavnímu jídlu podáváme grilovanou cuketu a kukuřici, česnekový dresing, lehce pikantní rajčatovou omáčku a chléb.
Rezervace na čísle + 420 606 060 856
nebo na info@hotelnafarme.cz