4. 4. 2025 DEGUSTAČNÍ MENU K 11. VÝROČÍ OTEVŘENÍ HOTELU od 18:00 hodin

Ať se to nezdá, ale čas letí jako splašený a náš hotel letos oslaví 11 let provozu.  Proto jsme pro Vás připravili degustační menu k tomuto výročí.

Degustační menu – Hotel Na Farmě – pátek 4. dubna 2025 od 18:00 hodin

Degustační menu k 11.výročí otevření hotelu.

Celé menu připraví naši zkušení kuchaři.

Amuse bouche

Telecí paštika s ostružinovou omáčkou / Škvarková pomazánka v naší chlebové mini bulce

Variace domácího pečiva

Frizzante Bianco Casa Sant´Orsola (ITÁLIE) / Freezzante nealko (vinařství VAJBAR)

*

Studený předkrm

Telecí tataráček s křepelčím vajíčkem, chipsy z bagetky a dijonskou majonézou

*

 Teplý předkrm

Telecí mini burger s naší slaninou, karamelizovanou cibulkou v červeném víně,

listovým salátem, hořčičným dresinkem, trámky pečené karotky

*

 Hlavní chod 1

Vepřové karé „sous- vide“ balené v naší slanině, omáčka Café de Paris,

Grenaille pečené v popelu ze slámy z naší farmy

*

Červené víno – Merlot, výběr z hroznů, suché, vinařství F. Zapletal, Velké Bílovice

 Hlavní chod 2

Biftek z hovězí svíčkové, terinka z Foie gras, bramborová sláma,

Fava fazole, rozmarýnový demi glace

*

Dezert

Borůvkový žahour s vanilkovou zmrzlinou, krém á la cheesecake a skořicová drobenka

 

TÉMA LETOŠNÍHO DEGUSTAČNÍHO MENU BUDE NEJOBLÍBENĚJŠÍ JÍDLA PŘEDCHOZÍCH 10 LET.

Cena 1.350,- Kč/osoba

 

Rezervace přijímáme do 1. dubna 2025

Bez předchozí rezervace nebude možné toto menu ochutnat.

Telefon: +420 606 060 856, e-mail: info@hotelnafarme.cz

 

Prosíme, přijďte včas 🙂 

 

Vzhledem k velkému zájmu o degustační menu bude tento den  naše restaurace pro veřejnost otevřena do 16 hodin, abychom měli čas vše nachystat na večer.