Ať se to nezdá, ale čas letí jako splašený a náš hotel letos oslaví 11 let provozu. Proto jsme pro Vás připravili degustační menu k tomuto výročí.
Degustační menu – Hotel Na Farmě – pátek 4. dubna 2025 od 18:00 hodin
Degustační menu k 11.výročí otevření hotelu.
Celé menu připraví naši zkušení kuchaři.
Amuse bouche
Telecí paštika s ostružinovou omáčkou / Škvarková pomazánka v naší chlebové mini bulce
Variace domácího pečiva
Frizzante Bianco Casa Sant´Orsola (ITÁLIE) / Freezzante nealko (vinařství VAJBAR)
*
Studený předkrm
Telecí tataráček s křepelčím vajíčkem, chipsy z bagetky a dijonskou majonézou
*
Teplý předkrm
Telecí mini burger s naší slaninou, karamelizovanou cibulkou v červeném víně,
listovým salátem, hořčičným dresinkem, trámky pečené karotky
*
Hlavní chod 1
Vepřové karé „sous- vide“ balené v naší slanině, omáčka Café de Paris,
Grenaille pečené v popelu ze slámy z naší farmy
*
Červené víno – Merlot, výběr z hroznů, suché, vinařství F. Zapletal, Velké Bílovice
Hlavní chod 2
Biftek z hovězí svíčkové, terinka z Foie gras, bramborová sláma,
Fava fazole, rozmarýnový demi glace
*
Dezert
Borůvkový žahour s vanilkovou zmrzlinou, krém á la cheesecake a skořicová drobenka
TÉMA LETOŠNÍHO DEGUSTAČNÍHO MENU BUDE NEJOBLÍBENĚJŠÍ JÍDLA PŘEDCHOZÍCH 10 LET.
Cena 1.350,- Kč/osoba
Rezervace přijímáme do 1. dubna 2025
Bez předchozí rezervace nebude možné toto menu ochutnat.
Telefon: +420 606 060 856, e-mail: info@hotelnafarme.cz
Prosíme, přijďte včas 🙂
Vzhledem k velkému zájmu o degustační menu bude tento den naše restaurace pro veřejnost otevřena do 16 hodin, abychom měli čas vše nachystat na večer.