Rádi bychom Vás pozvali na Řízkobraní, které se koná v Hotelu Na Farmě od soboty 13. 4. do neděle 14. 4. 2024
Předkrm
80 g Mini holandský řízeček se sýrem na opečeném chlebu s hořčicí a vídeňskou cibulkou 110,-
Polévka
Gulášová s masem a bramborami 85,-
Hlavní jídla
150 g Řízek z vepřových jatýrek marinovaných v česneku a hořčici, opečené plátky brambor, domácí tatarka 195,-
150 g Řízek z kuřecích prsíček v drcených cornflakes, tradiční bramborový salát 260,-
150 g Řízek z kuřecích prsíček v bylinkové provensálské strouhance, máslová bramborová kaše 260,-
150 g Vepřový řízek z kotletky ve strouhance se semínky lnu a sezamu, tradiční bramborový salát 260,-
150 g Vepřový řízek z krkovičky s pikantním kořením a strouhankou z paprikových chipsů, tradiční bramborový salát 260,-
150 g Telecí řízek v parmazánové strouhance, máslová bramborová kaše 320,-
Dezert
Kopeček domácí citrónové zmrzliny 45,-
Rezervace na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz
V případě zpoždění, rezervaci stolu po 15 minutách rušíme.
Za rezervace předem děkujeme a těšíme se na Vaši návštěvu.