Zveme vás na Valentýnské menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od pátku 14. 2. do neděle 16. 2. 2025
Předkrm
50 g Telecí tataráček s křepelčím vajíčkem, chipsy z bagetky a dijonskou majonézou 165,-
Polévky
0,3 l Rajčatová polévka se zakysanou smetanou a bylinkovým olejem 95,-
0,3 l Hovězí vývar se zeleninovými srdíčky a domácími knedlíčky 95,-
Hlavní jídla
150 g Filet z lososa na bylinkovém másle s kapary, růžové srdíčko z gratinovaných brambor, salátek z rukoly a ředkviček 330,-
150 g Kachní prsíčko s omáčkou cumberland se zázvorem, sušeným ovocem a domácími bramborovými kroketami 335,-
250 g Hovězí steak z roštěnce s pepřovou omáčkou, restovanými fazolkami se slaninou, česnekem a hranolky 465,-
Dezerty
Malinový cheesecake s griotkou 120,-
Domácí vanilková zmrzlina, drcené ořechy zalité horkou mléčnou čokoládou 130,-
Čokoládový fondán s ovocnou omáčkou a domácí šlehačkou 140,-
(doba přípravy 25 minut)
Kopeček domácí vanilkové nebo čokoládové zmrzliny 45,-
SPECIÁLNÍ VALENTÝNSKÉ NÁPOJE
RŮŽOVÉ BUBLINKY – 1 dl Freschello Frizzante Rose – polosuché 60,-
RŮŽOVÉ VÍNO rozlévané – 1 dl Zweigeltrebe rosé, polosuché, vinařství Vajbar 40,-
Růžový gin GORDON´S s růžovým tonikem 120,-
Rezervace na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo na e-mailu info@hotelnafarme.cz
Moc děkujeme a těšíme se na vás!