VALENTÝNSKÉ MENU

Zveme vás na Valentýnské menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od pátku 14. 2. do neděle 16. 2. 2025

Předkrm

50 g   Telecí tataráček s křepelčím vajíčkem, chipsy z bagetky a dijonskou majonézou 165,-

           

Polévky

0,3 l    Rajčatová polévka se zakysanou smetanou a bylinkovým olejem  95,-

0,3 l    Hovězí vývar se zeleninovými srdíčky a domácími knedlíčky 95,-

 

Hlavní jídla

150 g Filet z lososa na bylinkovém másle s kapary, růžové srdíčko z gratinovaných brambor, salátek z rukoly a ředkviček 330,-

150 g Kachní prsíčko s omáčkou cumberland se zázvorem, sušeným ovocem a domácími bramborovými kroketami 335,-

250 g Hovězí steak z roštěnce s pepřovou omáčkou, restovanými fazolkami se slaninou, česnekem a hranolky 465,-

 

Dezerty

Malinový cheesecake s griotkou  120,-

Domácí vanilková zmrzlina, drcené ořechy zalité horkou mléčnou čokoládou  130,-

Čokoládový fondán s ovocnou omáčkou a domácí šlehačkou 140,-

(doba přípravy 25 minut)

Kopeček domácí vanilkové nebo čokoládové zmrzliny 45,-

 

SPECIÁLNÍ VALENTÝNSKÉ NÁPOJE

RŮŽOVÉ BUBLINKY – 1 dl Freschello Frizzante Rose – polosuché  60,-

RŮŽOVÉ VÍNO rozlévané – 1 dl Zweigeltrebe rosé, polosuché, vinařství Vajbar 40,-

Růžový gin GORDON´S s růžovým tonikem 120,-

 

Rezervace na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo na e-mailu info@hotelnafarme.cz

 

Moc děkujeme a těšíme se na vás!