Zveme vás na Velikonoční menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024.
Během Velikonočního menu bude stálý jídelní lístek omezen.
Předkrmy
80 g Vajíčkový salát, domácí rozpečená cibulová bulka, ředkvičkový julienne 120,-
80 g Riletky z pečeného králíka s ředkvičkovým salátkem, vídeňskou cibulkou a opečeným domácím chlebem 130,-
50 g Telecí tataráček s křepelčím vajíčkem, domácí majonézou a „na sucho“ opečenými chlebovými topinkami 160,-
Polévka
Krém z medvědího česneku se zastřeným vejcem a bylinkovými krutonky 90,-
Hlavní jídla
160 g Trhaný selečí burger, volské oko, hořčičný dresink, bulka s kopřivami a medvědím česnekem, domácí hranolky 270,-
150 g Vepřové karé s hráškovo–bramborovým pyré, krémová omáčka z kopřiv 270,-
220 g Jarní kuřátko s velikonoční nádivkou se šťouchanými brambory s pažitkou 280,-
160 g Hovězí burger s čedarem, plátkem rajčete, rukolou a barbecue dresinkem, bulka s kopřivami a medvědím česnekem, domácí hranolky 285,-
250 g Telecí steak s glazovanou jarní zeleninkou a mačkanými brambory s pažitkou 495,-
Dezerty
Porce u nás vyrobené zmrzliny z vaječného likéru 45,-
Mechový dort 110,-
Ze stálého jídelního lístku
Předkrmy
100 g Utopenec z naší výrobny v octovém nálevu, podávaný s chlebem 95,-
50 g Škvarková pomazánka s cibulkou a rozpečenou domácí cibulovou bulkou 95,-
80 g Variace nakládaných českých sýrů s pikantním kořením a Jalapeño papričkami, rozpečená bageta 150,-
80 g Telecí paštika s ostružinovou omáčkou s červeným vínem a opečeným toustem 160,-
80 g Carpaccio z hovězí svíčkové se slunečnicovými semínky, rukolou a sýrem Gran Moravia 195,-
Polévka
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a domácími nudlemi 90,-
Dětská jídla
100 g Kuřecí mini řízečky s bramborovou kaší 140,-
100 g Kuřecí medailonky s domácími hranolky 140,-
100 g Telecí mini řízečky s bramborovou kaší 150,-
Hlavní jídla
300 g Farmářský salát s naší restovanou slaninou, bylinkovými krutony a sázeným vejcem, s hořčičným dresinkem* 230,-
300 g Listový salát se zauzenými rajčaty, gratinovaným kozím sýrem s medem ovoněný levandulovým olejem, s francouzským dresinkem* 255,-
*K salátu doporučujeme rozpečenou bagetku s bylinkovým máslem 45,-
150 g Vepřový řízek s tradičním bramborovým salátem a citrónem 220,-
600 g Pečená vepřová žebra v chilli marinádě s rozpečenou domácí cibulovou
bulkou, dipem z pečeného česneku a beraními rohy 285,-
250 g Hovězí filírovaný steak dle denní nabídky s pepřovou omáčkou, restovanými fazolkami se slaninou, česnekem a domácími hranolky 330,-
Dezerty
Porce u nás vyrobené zmrzliny (vanilková, čokoládová, ovocná) 45,-
Horké višně s vanilkovou zmrzlinou, šlehačkou a griotkou 120,-
Malinový cheesecake s malinovou omáčkou 120,-
Čokoládový dort s domácí pomerančovou marmeládou, šlehačkou a likérem Grand Marnier 120,-
Dresinky a omáčky u nás vyrobené
Hořčičný, barbecue, z pečeného česneku 40,-
Domácí tatarská omáčka 40,-
Kečup 25,-
Speciální zelené pivo – Hubertus světlý ležák 12º
0,3 l /0,5 l 40,- / 47,-
Rezervace na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz
V případě zpoždění, rezervaci stolu po 15 minutách rušíme.
Za rezervace předem děkujeme a těšíme se na vaši návštěvu.