VELIKONOČNÍ MENU

Zveme vás na Velikonoční menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024.

Během Velikonočního menu bude stálý jídelní lístek omezen.

Předkrmy

80 g Vajíčkový salát, domácí rozpečená cibulová bulka, ředkvičkový julienne 120,-

80 g Riletky z pečeného králíka s ředkvičkovým salátkem, vídeňskou cibulkou a opečeným  domácím chlebem 130,-

50 g Telecí tataráček s křepelčím vajíčkem, domácí majonézou a „na sucho“ opečenými chlebovými topinkami 160,-

Polévka

Krém z medvědího česneku se zastřeným vejcem a bylinkovými krutonky 90,-

Hlavní jídla

160 g Trhaný selečí burger, volské oko, hořčičný dresink, bulka s kopřivami a medvědím česnekem, domácí hranolky 270,-

150 g Vepřové karé s hráškovo–bramborovým pyré, krémová omáčka z kopřiv 270,-

220 g Jarní kuřátko s velikonoční nádivkou se šťouchanými brambory s pažitkou 280,-

160 g Hovězí burger s čedarem, plátkem rajčete, rukolou a barbecue dresinkem, bulka s kopřivami a medvědím česnekem, domácí hranolky 285,-

250 g Telecí steak s glazovanou jarní zeleninkou a mačkanými brambory s pažitkou 495,-

Dezerty

Porce u nás vyrobené zmrzliny z vaječného likéru 45,-

Mechový dort 110,-

Ze stálého jídelního lístku

Předkrmy

100 g Utopenec z naší výrobny v octovém nálevu, podávaný s chlebem 95,-

50 g Škvarková pomazánka s cibulkou a rozpečenou domácí cibulovou bulkou 95,-

80 g Variace nakládaných českých sýrů s pikantním kořením a Jalapeño papričkami, rozpečená bageta 150,-

80 g Telecí paštika s ostružinovou omáčkou s červeným vínem a opečeným toustem 160,-

80 g Carpaccio z hovězí svíčkové se slunečnicovými semínky, rukolou a sýrem Gran Moravia 195,-

Polévka

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a domácími nudlemi 90,-

Dětská jídla

100 g Kuřecí mini řízečky s bramborovou kaší 140,-

100 g Kuřecí medailonky s domácími hranolky 140,-

100 g Telecí mini řízečky s bramborovou kaší 150,-

Hlavní jídla

300 g Farmářský salát s naší restovanou slaninou, bylinkovými krutony a sázeným vejcem, s hořčičným dresinkem* 230,-

300 g Listový salát se zauzenými rajčaty, gratinovaným kozím sýrem s medem ovoněný levandulovým olejem, s francouzským dresinkem* 255,-

*K salátu doporučujeme rozpečenou bagetku s bylinkovým máslem 45,-

150 g Vepřový řízek s tradičním bramborovým salátem a citrónem 220,-

600 g Pečená vepřová žebra v chilli marinádě s rozpečenou domácí cibulovou

bulkou, dipem z pečeného česneku a beraními rohy 285,-

250 g Hovězí filírovaný steak dle denní nabídky s pepřovou omáčkou, restovanými fazolkami se slaninou, česnekem a domácími hranolky 330,-

Dezerty

Porce u nás vyrobené zmrzliny (vanilková, čokoládová, ovocná) 45,-

Horké višně s vanilkovou zmrzlinou, šlehačkou a griotkou 120,-

Malinový cheesecake s malinovou omáčkou 120,-

Čokoládový dort s domácí pomerančovou marmeládou, šlehačkou a likérem Grand Marnier 120,-

 

Dresinky a omáčky u nás vyrobené

Hořčičný, barbecue, z pečeného česneku 40,-

Domácí tatarská omáčka 40,-

Kečup 25,-

Speciální zelené pivo – Hubertus světlý ležák 12º

0,3 l /0,5 l           40,- / 47,-

Rezervace na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz

V případě zpoždění, rezervaci stolu po 15 minutách rušíme.

Za rezervace předem děkujeme a těšíme se na vaši návštěvu.