Vážení hosté, zveme vás na Zvěřinové hody, které se budou konat v Hotelu Na Farmě od soboty 23. 11. do neděle 24. 11. 2024.
Předkrm
80 g Zvěřinová paštika s brusinkami, koňakovou omáčkou, podávaná s domácím rozpečeným chlebem 160,-
Polévky
Zvěřinový vývar se zeleninou a zvěřinovými nočky 90,-
Dýňový krém se zakysanou smetanou, semínky, dýňovým olejem a bylinkovými krutóny 90,-
Hlavní jídla
150 g Zvěřinový guláš Hubert s domácími bramboráčky 220,-
150 g Pečený divočák na hroudě cibule a slaniny s opečenými plátky brambor 230,-
150 g Medailonky z daňka s povidlovo-perníkovou omáčkou a opečenými plátky brambor 280,-
150 g Dančí medailonky s brusinkovou omáčkou a domácími kroketami 285,-
150 g Jelení řízečky marinované v hořčici a česneku s domácím bramborovým salátem 290,-
150 g Srnčí s omáčkou z lesních hub a gratinovanými brambory 295,-
Dezert
Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou, šlehačkou a griotkou 120,-
Červené víno
SVATOVAVŘINECKÉ
suché 2024 Vinařství Vajbar, Kobylí
1 dl 39,- Kč
0,75 l 255,- Kč
Prosíme, udělejte si rezervaci na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo na e-mailu: info@hotelnafarme.cz
Děkujeme a těšíme se na vás.
POKRMY ZE ZVĚŘINOVÝCH HODŮ BUDOU K DISPOZICI DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.