Připravili jsme pro vás 7chodové degustační menu k tříletému výročí otevření hotelu.
Celé menu připraví ve spolupráci s našimi kuchaři šéfkuchař Vladimír Šmejkal – http://vladimirsmejkal.cz/
Začátek v 18:00 hod.
Cena včetně spárovaných vín 980,- Kč.
Amuse bouche
Tence krájený marinovaný vepřový jazyk v křenovém gelu, petrželové pyré, jablka, křenový crème fraîche
Chardonnay barrel selection 2015, Vinařství Krásná Hora, Morava, ČR
*
Studený předkrm
Vepřová pečeně na způsob „Vitello tonnato“ s tuňákovou majonézou, sušenými rajčaty a obřími kapary
Svatovavřinecké pozdní sběr 2011, Vinařství Musil, Morava, ČR
*
Polévka
Telecí carpaccio zalité silným hovězím consommé á la beef tea
*
Teplý předkrm
Konfit z vepřového bůčku, bramborový fondán, špenátový krém, špenátový sponge cake
Edulis semicrianza 2014, Bodegas Altanza, La Rioja, Španělsko
*
První masitý chod
Telecí krk v šalvějovém jus s hráškovo – krupicovým pyré, mrkev pečená na seně, hráškové klíčky
Hacienda Valvares crianza 2012, Bodegas Altanza, La Rioja, Španělsko
*
Druhý masitý chod
Hovězí rump steak sous-vide v oříškovém másle, raviola plněná smetanovými bramborami, mladá zeleninka, vinný demi glace a redukce z bílých kachních jater Foie gras
Cuvée Shyrus 2012, Domaine Fond Croze, Côtes du Rhône, Francie
*
Trio z manga
Dortík, espuma, šerbet
Riesling Royal Guntrum 2015, Weingut Guntrum, Rheinhessen, Německo
Rezervace přijímáme telefonicky na tel. č. +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz.
Bez předchozí rezervace není návštěva restaurace na večeři možná.