Zveme vás na Valentýnské menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od soboty 11. 2. až do úterý 14. 2. 2017.
Předkrmy
80 g Uzené kachní prsíčko s ostružinovou omáčkou, domácími krekry a mrkvovým chipsem 95,-
100 g Telecí jatýrka na červeném víně s červenou řepou a salátovými lístky 105,-
Polévka
0,15 l Mrkvový krém s kerblíkem a smetanovou kresbou 35,-
Hlavní jídla
100 g Roláda z kuřátka se sezónní zeleninou blanšírovanou v levandulovém sirupu 150,-
150 g Grilovaná selečí kotletka s restovanými žampiony, koňakovou omáčkou a bramborovým pyré s červenou řepou 210,-
100 g Filírovaná telecí svíčková na dýňovém pyré s opečenými brambory a redukcí z portského vína 330,-
Dezert
Čokoládový dortík s karamelovými vlasy a pomerančovo-mátovým pyré 110,-
Smažená domácí malinová zmrzlina s vanilkovým krémem a čerstvým ovocem 110,-
Speciální limitovaná edice VALENTÝNSKÉHO VÍNA
CUVÉE LOVE 69 (2016, směs – Tramín červený a Muškát Ottonel)
NOVÉ VINAŘSTVÍ, pozdní sběr, polosladké
1 dl 50,-
0,75l 330,-
A VYBRANÁ JÍDLA Z JÍDELNÍHO LÍSTKU
Rádi vás u nás uvítáme a jsme si jisti, že vám bude chutnat.
REZERVACE NUTNÁ 🙂 – telefonicky na +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz
PŘI REZERVACI PŘEDEM AMUSE BOUCHE a PŘÍPITEK ZDARMA.
Moc děkujeme a těšíme se na vás!