VALENTÝNSKÉ MENU

Zveme vás na Valentýnské menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od soboty 11. 2. až do úterý 14. 2. 2017.

Předkrmy

80 g  Uzené kachní prsíčko s ostružinovou omáčkou, domácími krekry a mrkvovým chipsem 95,-

100 g Telecí jatýrka na červeném víně s červenou řepou a salátovými lístky 105,-

Polévka

0,15 l Mrkvový krém s kerblíkem a smetanovou kresbou 35,-

Hlavní jídla

100 g Roláda z kuřátka se sezónní zeleninou blanšírovanou v levandulovém sirupu 150,-

150 g Grilovaná selečí kotletka s restovanými žampiony, koňakovou omáčkou a bramborovým pyré s červenou řepou 210,-

100 g Filírovaná telecí svíčková na dýňovém pyré s opečenými brambory a redukcí z portského vína 330,-

Dezert

Čokoládový dortík s karamelovými vlasy a pomerančovo-mátovým pyré 110,-

Smažená domácí malinová zmrzlina s vanilkovým krémem a čerstvým ovocem 110,-

Speciální limitovaná edice VALENTÝNSKÉHO VÍNA

CUVÉE LOVE 69 (2016, směs – Tramín červený a Muškát Ottonel)

NOVÉ VINAŘSTVÍ, pozdní sběr, polosladké

1 dl        50,-

0,75l       330,-

A VYBRANÁ JÍDLA Z JÍDELNÍHO LÍSTKU

Rádi vás u nás uvítáme a jsme si jisti, že vám bude chutnat.

REZERVACE NUTNÁ 🙂 – telefonicky na +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz

PŘI REZERVACI PŘEDEM AMUSE BOUCHE a PŘÍPITEK ZDARMA.

Moc děkujeme a těšíme se na vás!