Zveme vás na Velikonoční menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od Velkého pátku 14. 4. až do Velikonočního pondělí 17. 4. 2017.
Předkrmy
100 g Telecí tataráček s křepelčím vejcem
100 g Králičí paštika z jater s pomerančovou omáčkou a opečeným toastem
Polévky
Telecí dršťková
Jarní polévka z medvědího česneku se zastřeným vejcem
Hlavní jídla
150 g Rolovaný selečí bok s pečenou bramborou a jarním salátkem
150 g Kuřecí závitek plněný kopřivovou nádivkou se sezónní zeleninou a bramborovým pyré
Dezerty
Košíček s citrónovým krémem, levandulovým želé a domácí karamelkou
Krém z vaječného likéru s ostružinovou omáčkou
Rezervace na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz
Za rezervace předem děkujeme a těšíme se na vaši návštěvu.