7. 4. 2017 DEGUSTAČNÍ MENU K VÝROČÍ OTEVŘENÍ HOTELU

Připravili jsme pro vás 7chodové degustační menu k tříletému výročí otevření hotelu.

Celé menu připraví ve spolupráci s našimi kuchaři šéfkuchař Vladimír Šmejkal – http://vladimirsmejkal.cz/

Začátek v 18:00 hod.

Cena včetně spárovaných vín 980,- Kč.

Amuse bouche

Tence krájený marinovaný vepřový jazyk v křenovém gelu, petrželové pyré, jablka, křenový crème fraîche

Chardonnay barrel selection 2015, Vinařství Krásná Hora, Morava, ČR

*

Studený předkrm

Vepřová pečeně na způsob „Vitello tonnato“ s tuňákovou majonézou, sušenými rajčaty a obřími kapary

Svatovavřinecké pozdní sběr 2011, Vinařství Musil, Morava, ČR

*

Polévka

Telecí carpaccio zalité silným hovězím consommé á la beef  tea

*

Teplý předkrm

Konfit z vepřového bůčku, bramborový fondán, špenátový krém, špenátový sponge cake

Edulis semicrianza 2014, Bodegas Altanza, La Rioja, Španělsko

*

První masitý chod

Telecí krk v šalvějovém jus s hráškovo – krupicovým pyré, mrkev pečená na seně, hráškové klíčky

Hacienda Valvares crianza 2012, Bodegas Altanza, La Rioja, Španělsko

*

Druhý masitý chod

Hovězí rump steak sous-vide v oříškovém másle, raviola plněná smetanovými bramborami, mladá zeleninka, vinný demi glace a redukce z bílých kachních jater Foie gras

Cuvée Shyrus 2012, Domaine Fond Croze,  Côtes du Rhône, Francie

*

Trio z manga

Dortík, espuma, šerbet

Riesling Royal Guntrum 2015, Weingut Guntrum, Rheinhessen, Německo

Rezervace přijímáme telefonicky na tel. č. +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz.

Bez předchozí rezervace není návštěva restaurace na večeři možná.