VELIKONOČNÍ MENU

Zveme vás na Velikonoční menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od Velkého pátku 14. 4. až do Velikonočního pondělí 17. 4. 2017.

Předkrmy

100 g Telecí tataráček s křepelčím vejcem

100 g Králičí paštika z jater s pomerančovou omáčkou a opečeným toastem

Polévky

Telecí dršťková

Jarní polévka z medvědího česneku se zastřeným vejcem

Hlavní jídla

150 g Rolovaný selečí bok s pečenou bramborou a jarním salátkem

150 g Kuřecí závitek plněný kopřivovou nádivkou se sezónní zeleninou a bramborovým pyré

Dezerty

Košíček s citrónovým krémem, levandulovým želé a domácí karamelkou

Krém z vaječného likéru s ostružinovou omáčkou

 

Rezervace na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz

Za rezervace předem děkujeme a těšíme se na vaši návštěvu.